Ugnstekta grönsaker med quornfilé och potatismos

Detta är en rätt jag tycker är väldigt god. Potatismos vet väl alla hur man gör. Själv föredrar jag att göra den på sojamjölk, men har aldrig provat på havre- eller rismjölk. Någon som har och kan säga vilken som är bäst? Grönsakerna (champinjoner, paprika, zucchini och gul lök tycker jag är godast) och quornfilén läggs i ugnen på 250 grader med lite rapsolja. Jättegott!


Kommentarer
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

haha ja, i serviceyrken verkar man ju verkligen träffa på de värsta av dem alla också ;D

2009-07-20 @ 06:44:08
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: <---

Hejsan

Det såg riktigt gott ut. Tror att jag ska testa det någon gång när inte sambon min är hemma.

2009-07-20 @ 10:50:51
URL: http://smalbloggen.blogspot.com/
Postat av: Vivvi

Prova gärna mitt recept på ratatouille om du vill äta vegetariskt. Du kan ju ta en grönsaksbuljong.

2009-07-20 @ 17:56:02
URL: http://gottochenkelt.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag kör oftast med havremjölk, den har en sån rund och god smak när man blandar den i saker. Och ofta, när man tänker i miljösynpunkt, så känns havremjölken bättre. (Inte fraktats lika långt, tillverkat av havre som odlas mycket i Sverige etc)



När moset är färdigt är det gott att blanda i en skvätt havregrädde och mjölkfritt margarin. :)

2009-07-24 @ 23:07:53
URL: http://sanslos.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback