Testat sojaost från Goodstore

I helgen hälsade jag på hos en kompis i Stockholm, så givetvis tvingade jag med henne en sväng till Goodstore på Södermalm. Det rekommenderar jag alla varmt som har vägarna förbi huvudstaden att göra ett besök där oavsett vilken sorts ätare du är. Jag köpte med mig hem flera olika sorters tofu och två sorters mjölkfria ostar.

Så till frukost idag blev det till att testa två nya produkter; soygurt från Alpro Soya och mjölkfri Edamer-ost.Båda två måste jag tyvärr meddela gjorde mig besviken. Fullt ätbara, men inte särskilt gott. Jag skulle verkligen vilja säga att det var supergott och att jag aldrig mer vill äta ko-ost efter detta, men tyvärr. Soygurten var inte heller en favorit även om jag gillar soygurt i övrigt.

Dagens frukost: Soygurt med hasselnötter, hårt bröd med mjölkfri ost och gurka och apelsinjuice. Ingen höjdare som sagt.


Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag har inte testat just den osten i fråga, men Sheese (http://www.buteisland.com/) har god hårdost. Den du köpte är mer till för att den kan smälta, svilket inte Sheeses hårdost kan. Ska själv testa att göra pizza med veganmozzarella i veckan. :DNaturell soyghurt brukar inte vara särskilt gott. Köpte en soyghurt med jordgubbssmak från Carlshamn igår, och jävlar i min själ vad gott det var. Rekommenderas!

2009-09-28 @ 14:51:47
URL: http://sanslos.wordpress.com
Postat av: hilli

hallådär!håller verkligen med om youghurten,dyr som attans och konstig smak..nej jag föredrar alpros!

2009-10-04 @ 17:43:12
URL: http://barahilliju.blogspot.com
Postat av: anna

den hårda osten från sheese är knepig. jag känner folk som gillar den men tycker personligen att den är riktigt äcklig. däremot har de i samma märke gjort mjukost och den är helt OK. om du vill äta mjölkfritt kan du prova den ;)

2009-10-14 @ 18:18:38
URL: http://annabitar.blogspot.com
Postat av: anna

sorry, det stod fel blogg, jag är lite virrig idag.

inlägget ovan var från mig.

2009-10-14 @ 18:20:01
URL: http://veganshake.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback