Bönsallad med brie, alfalfa, torkade aprikoser och valnötter
Bönsallad, 4-5 portioner
Babyspenat, ca 70 gram
Ruccola, ca 30 gram
En paprika
Blomkål, i små buketter
Sockerärter, ca 70 gram
Gurka, ca en halv
Kidneybönor, ca 300 gram
Dressing
Basilikadressing
Övrigt
60 gram mager brie
Några torkade aprikoser
En näve valnötter
Alfalfa groddar
Jag är vegetarian och jag måste säga att den här bloggen är intressant! Ska komma kolla ofta för inspiration!
Så tackar för en bra blogg.<3
Ha en fin lördagskväll!
är det inte jobbigt att vara vegetarian? konstig fråga kanske..
Anonym: En inte helt ovanlig fråga. Det enda jag tyckte var jobbigt när jag var vegetarian, och delvis nu också, är att det finns så många som inte har förståelse, som tycker att jag är dum i huvudet som gjort det valet, som vill lägga sig i vad jag äter och mer än gärna berättar alla "fördelar" med att äta kött. Människor som suckar och himlar med ögonen när jag väljer vegomat istället för kött, människor som ibland blir arga på mig av för mig okänd anledning. och att ALLTID behöva vara beredd på diskussion med människor som inte alls är beredda att lyssna på mig, utan bara stör sig på mig.
Det kan även vara jobbigt att vara "jobbig", alltså behöva ringa värden för en middag och fråga hur vi ska lösa det med vegomat, att vara beredd på att ta med eget när man kommer på middag eller att ha ungefär ett alternativ att välja på när man går på resturang.
Det som folk tror är jobbigt, att inte kunna äta vissa saker exempelvis, har för mig aldrig varit jobbigt.