Starka naglar

Detta är något jag observerat i över ett år nu. De perioder jag ätit mycket kött (minst flera gånger i veckan) är mina naglar väldigt svaga. De skivar sig, är närmast genomskinliga och går av. De dagar jag äter väldigt lite kött (max en gång/vecka) och i övrigt mycket veganskt eller vegetariskt, är mina naglar starka, långa och "tippen" är vit. Jag äter inte vitamintabletter.

Exakt vad detta beror på rent vetenskapligt kan jag inte svara på. Men tydligt är i alla fall att mina naglar mår bäst av vegomat.


Kommentarer
Postat av: T I N A

Jag brukar försöka äta mindre kött och sånt och mer vegatarisk, men det är lite svårt när man ser andra käka hamburgare och sånt framför en =P

2009-07-31 @ 23:28:56
URL: http://tinanittiofyra.blogg.se/
Postat av: Linnea

Tina: Det gäller att inse att veggomat är minst lika (och godare) än det köttiga alternativet. Och för det betyder inte det att man byter ut kött mot gurka. :)



VB: Jag har märkt att jag får mycket mer sällan ont i magen sen jag slutade äta kött. Inga plågsamma magknip har drabbat mig förutom när jag ätit fettigt (en pizza el. dylikt.)

2009-08-01 @ 00:41:32
URL: http://sanslos.wordpress.com
Postat av: emelie

Linnea: Exakt samma känner jag, jag har haft problem med magen i flera år. Aldrig sen jag började äta veg. :D

2009-08-01 @ 00:53:59
URL: http://vegobloggen.blogg.se/
Postat av: Elina

va konstigt:O

2009-08-01 @ 01:56:01
URL: http://elinalatin.blogg.se/
Postat av: annie

Ja, jag har läst ovan :)



Tänkte på ditt inlägg här nu. Jag var vegetarian i ungefär 1 år. Då var det faktiskt så fult att jag blev det för att min dåvarande pojkvän var det. Jag kände mig så mkt starkare i kroppen och i själen, över huvudtaget. Nu bor jag med min kille som älskar kött och feta såser och fan vette allt. Tror du att jag kanske konvertera honom liiite till vegetarism? ;) (hur det nu stavas)

Och så får du en kram av an Annie :)

2009-08-01 @ 04:50:19
URL: http://annieboner.blogg.se/
Postat av: annie

Hej igen!

Skulle jättegärna vilja byta recept med dig på vego-mat! Skulle du kunna tänka dig en mailkontakt med vardagliga recept-överraskningar? :)

2009-08-01 @ 04:55:31
URL: http://annieboner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback