Falafel med potatismos och grönsaker

Falafel har jag längtat efter hela sommaren, så det fick bli det till lunch idag. Ska så småningom lära mig göra egen falafel också.Falafel
Potatismos gjord på havremjölk (Tack Linnea för tipset, var supergott!)
Broccoli
Blomkål
Stekt sparris
Körsbärstomater
Dillkrydda
SojamjölkNäringsvärdesberäkning från Miljömat.se

Kommentarer
Postat av: Linnea

Vad awesome att du gillade moset!Du är verkligen duktig med att räkna ut näringsinnehåll och liknande, jag bara kör de grönsaker jag gillar och hoppas att jag får i mig det jag behöver. Och motionerar förstås, och jag har inte fått någon brist ännu så. Men jag är mer sällan sjuk sen jag blev veg också när jag tänker efter.Förresten, ett tips till att ta mer smakliga bilder på mat är att ta närbilder utan blixt, med "blomman" dvs makro inställd. Fast du kanske tar med mobilkamera utan fancy funktioner? :)

2009-08-15 @ 14:42:07
URL: http://sanslos.wordpress.com
Postat av: Mikaela - Livet som hockeysambo

Titta gärna in och ställ en fråga i frågestunden :)

Ha en bra dag!

2009-08-15 @ 15:15:18
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Emelie

Falafel måste väl ändå vara det godaste man kan äta?! Jag lagade massor i går så nu har jag frysen full när studierna sätter igång. :)

2009-08-15 @ 15:30:38
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: Lorena

Det var inget personligt tjejen! Jag är med på noterna. Hur fick jag i mig tre ggr så mycket? Kanske har en del att ta igen efter åren med anorexi, jag vet inte säkert. Eller så är jag ovanligt matglad :)

2009-08-15 @ 15:38:15
URL: http://lorenagustavsson.blogspot.com
Postat av: julia

vinn söta hårrosetter i min blogg! det enda du behöver göra är att skriva en kommentar. gå in på min blogg nu och ta chansen att vinna två fina rosetter, http://jibbi.blogg.se

2009-08-15 @ 15:58:34
URL: http://jibbi.blogg.se/
Postat av: emelie

Linnea: jag tror det fungerar alldeles utmärkt att bara lyssna på sig själv, och att det inte alls är nödvändigt att näringsvärdesberäkna jämt och ständigt, så kör på! :) Men jag tycker det är kul! :)

2009-08-15 @ 19:40:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback