Kikärtssallad med stekt portabello och tofu

Dagens middag: kikärtssallad med portabello och ört-tofu stekt i valnötsolja. Riktigt gott! Och GI-vänligt för er som bryr er om det.



Kikärtssallad, 2-4 portioner
- En liten burk kikärtor
- Babyspenat
- En halv gurka
- Delade körsbärstomater
- Purjolök
- Inlagd paprika
- Valnötsolja

Kommentarer
Postat av: ιиєsιтα ♥

Fin blogg<3

2009-09-01 @ 20:08:48
URL: http://segerprincesss.blogg.se/
Postat av: Karin O

nu har jag lagt upp bilderna;)

ha en superfin kväll!!

2009-09-01 @ 20:29:27
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: HelloNicki

Hej, hoppas du har en bra onsdag :) Tänkte bara tipsa dig om tävlingen i min blogg som avslutas inom kort :)



http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html#comment



Kram / Nicki

2009-09-02 @ 13:07:06
URL: http://hellonicki.blogg.se/
Postat av: martina

vad är portabello?:)

2009-09-02 @ 18:46:17
Postat av: emelie

Martina: det är den stora svampen du ser på bilden. :)

2009-09-02 @ 19:45:39
Postat av: elin

vad härliga mat tips man fick nu! :)

2009-09-07 @ 22:26:22
URL: http://liloy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback