Kikärtssallad med stekt portabello och tofu
Dagens middag: kikärtssallad med portabello och ört-tofu stekt i valnötsolja. Riktigt gott! Och GI-vänligt för er som bryr er om det.
Kikärtssallad, 2-4 portioner
- En liten burk kikärtor
- Babyspenat
- En halv gurka
- Delade körsbärstomater
- Purjolök
- Inlagd paprika
- Valnötsolja
Kikärtssallad, 2-4 portioner
- En liten burk kikärtor
- Babyspenat
- En halv gurka
- Delade körsbärstomater
- Purjolök
- Inlagd paprika
- Valnötsolja
Kommentarer
Postat av: ιиєsιтα ♥
Fin blogg<3
Postat av: Karin O
nu har jag lagt upp bilderna;)
ha en superfin kväll!!
Postat av: HelloNicki
Hej, hoppas du har en bra onsdag :) Tänkte bara tipsa dig om tävlingen i min blogg som avslutas inom kort :)
http://hellonicki.blogg.se/2009/august/tavling.html#comment
Kram / Nicki
Postat av: martina
vad är portabello?:)
Postat av: emelie
Martina: det är den stora svampen du ser på bilden. :)
Postat av: elin
vad härliga mat tips man fick nu! :)
Trackback