Morotsbiff med grönsaker och yogurtsås
Stekt morotsbiff (Familjen Dafgård)
Stekt färsk sparris
Färsk blomkål
Sockerärter
Babyspenat
Torkade aprikoser
Yogurtsås (gjord på sojayogurt, örtsalt, gräslök och persilja)
Sojamjölk
Min middag innehåller bland annat 590 kcal, 21 gr protein, 22 gr fett, 20 gr fiber, 208 mg c-vitamin, 7.4 mg järn och minst 400 mg kalcium. Slå det med falukorv och snabbmakaroner! ;)
hm här ska jag böja hänga, är inte vegetarian men äter väldigt gärna mer åt det hållet!
mumsigt det såg ut och nyttigt!
åh ser jättegott ut! Skulle du kunna skriva receptet på morotsbiffen? :) Kram
Nyttigt! Är det inte lite tradigt att äta blomkålen rå? Men du kanske gillar blomkål riktigt mycket? :)
Martina: Det är som sagt köpesbiffar, men här finns ett svinekelt recept på morotsbiff:
http://veganvrak.blogspot.com/2009/01/en-trogen-vegansk-foljeslagare.html
Linnea: Haha, det ska såklart stå KOKT blomkål!
Det går nog inte :) Men vad sägs om lite hederliga kolhydrater till den måltiden? Och lite mer protein? En allmän tanke från en som åt en liknande måltid idag, dock tredubbel, minst.
Lorena: det var 76 gr kolhydrater, alltså tillräckligt. 21 gr protein är också helt okej. Jag var proppmätt efter detta, så hur du fick i dig tre ggr så mkt är för mig ett mysterium. :)
är det kokta sockerärtor?:) det är så himla gott:D
klart jag har kokat sockerärtorna! :)