Träna före eller efter frukost?

Ni som brukar träna på morgonen, äter ni frukost före eller efter? Jag kan inte träna på tom mage, men att göra som idag och först äta en dunder-frukost och bara en timme senare ge sig ut och springa var inte heller en särskilt bra idé. Jag fick håll direkt.

För mig funkar det bäst att först äta något litet, exempelvis en frukt eller en smörgås. Sen träna och efteråt ät en riktig frukost med havregrynsgröt och kanske något mer. Alternativt träna på eftermiddagen/kvällen, antingen precis före middagen eller minst två timmar efter.

Hur gör ni?


Kommentarer
Postat av: Fredrik Frisören

trevlig blogg =) Har även en frågestund på min blogg.. har du nån fråga ang hår eller vad som helst, skicka iväg en fråga =)

2009-08-15 @ 12:35:33
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Zic

Jag tränar på kvällen (vid 18-tiden) och äter efter det. Får håll väldigt lätt, så jag måste vänta i kanske fyra timmar innan jag kan springa.

2009-08-15 @ 12:39:03
URL: http://numbhabit.blogg.se/
Postat av: Jarske

Jag kan inte träna innan frukost jag fr liksom ont i kroppen, konstigt! Sen att man knappt har någr krafter att ta av gör det ju inte bättre, haha. Så, en rejäl frukost står på schemat för mig innan jag tränar. Sen är ju det jobbiga då, att man måste ta det lugnt en stund innan man börjar träna (om man tränar löpning det vill säga) annars får man håll! Haha. Kroppen är konstig! XDVad tycker just du? Ska jag ha kvar mitt blonda hår, eller ska jag färga tillbaka det till brunt? =D Kommentera i inlägget på bloggen!

2009-08-15 @ 12:57:19
URL: http://jarske.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag kan inte träna innan frukost. Eventuellt en powerwalk men annars blir jag helt svimfärdig. Är dessutom alltid superhungrig när jag vaknar.Jag brukar äta vanlig frukost (typ gröt med färsk frukt och bär samt mjölk) och sedan sticka iväg och träna en timme ungefär två timmar efter frukost. Äter sedan något när jag är tillbaka igen.Tränar jag på eftermiddagen brukar jag göra det straxt innan middagen.

2009-08-15 @ 13:02:45
URL: http://emmlans.blogg.se/
Postat av: E B B A

fin blogg :) hihiih

2009-08-15 @ 13:47:05
URL: http://alltidebba.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag brukar känna mig riktigt hungrig först efter simträningen på morgonen, jag har svårt att äta så tidigt som 06.00. Så jag äter en rejäl frukost efter simningen istället.

2009-08-15 @ 14:38:13
URL: http://sanslos.wordpress.com
Postat av: Linslus

Tack för en trevlig blogg! Du har verkligen en schysst inställning till det här med vegetarianism.Apropå det här med morgonträning går det bäst för mig att bara dricka innan jag går ut. Då är jag alldeles klar i huvudet och det blir enklare att fokusera.

2009-08-15 @ 17:42:35
Postat av: hanna

Glad att jag hittade din blogg. Har varit vegetarian länge men börjat äta kött ganska nyligen. Min tanke var att fortsätta äta mest vegetariskt eftersom jag verkligen gillar det, men när andra lagar maten blir det ju att man äter det man får (dvs kött). Nu har jag lite inspiration igen, tacktacktack.Angående träning så kan jag inte alls träna varken på morgonen eller nära inpå en måltid, så jag tränar helst sent på kvällen.

2009-08-18 @ 12:00:46
URL: http://annantypavdisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback