Tzaywok
Dagens middag: Tzay med wokade grönsaker
Tzaywok, 1-2 portioner (beroende på om du har ris/nudlar till eller inte)
Tina 150 gram tzay tills du kan ta bort pinnarna och separera bitarna från varandra. Stek dem i sesamolja i ca 5 minuter. Tillsätt soja och sweet chili samt mer sesamolja. Häll i 150 gram wokgrönsaker av valfri sort och låt stekas tills grönsakerna är lagom kripsiga.
Tzaywok, 1-2 portioner (beroende på om du har ris/nudlar till eller inte)
Tina 150 gram tzay tills du kan ta bort pinnarna och separera bitarna från varandra. Stek dem i sesamolja i ca 5 minuter. Tillsätt soja och sweet chili samt mer sesamolja. Häll i 150 gram wokgrönsaker av valfri sort och låt stekas tills grönsakerna är lagom kripsiga.
Kommentarer
Postat av: sanna
gott=)
Postat av: E L V I R A
Jag ska också äta wok idag, så himla gott en av mina favvorätter;)
Postat av: martin
tack för dina recept! tycker att dom flesta veggiebloggar är för komplicerade. din gillar jag dock starkt!
//
16 årig vegetarian
Trackback