Mat som kanske till och med morfar skulle ha gillat
Isterband, kokt potatis och vita bönor i tomatsås - inget jag gillar, men bland det bästa min morfar visste. Detta påminner lite om det. Isterbandet utbytt mot quornfilé, men i övrigt inga större skillnader.
Dagens lunch: ugnsstekt quornfilé, kokt potatis, kokt morot, ugnsstekt lök och vita bönor i tomatsås
Dagens lunch: ugnsstekt quornfilé, kokt potatis, kokt morot, ugnsstekt lök och vita bönor i tomatsås
Kommentarer
Postat av: måns erkers
Äntigen en kille som bloggar!
Läs min ganska svårkategoriserade blogg som ändå innehåller samma som alla andra! En 18årig killes liv med flickvän, kompisar, fester och andra saker som t.ex MTV jobb!
Postat av: emma
gott!
Postat av: Magdalena
Hej!
Den 20 januari kl 20.00 börjar ”Landet brunsås” i SVT2, ett program för dig som äter. Varför äter vi svenskar som vi gör? Programledarna Henrik Schyffert, Erik Haag och matskribenten Lotta Lundgren söker efter svaren i vår egen kulturhistoria, i omvärldens influenser och i trenderna som påverkar vad vi ställer fram på middagsbordet. Experter i programmet är Mats-Eric Nilsson och Richard Tellström.
Om du vill titta på programmet i förväg mejla [email protected] så skickar jag dig en länk där du kan titta. Vänliga hälsningar Magdalena
Trackback