Hur har de senaste 8 dagarna sett ut egentligen?

Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle äta nyttigt och enligt GI första halvan av förra veckan? Hur gick det? Hyffsat, måste jag säga. Träningen skötte jag bra, men med maten var det sisådär. Jag åt delvis väldigt bra men delvis väldigt dåligt och lyckades inte med att hitta en balans, den balans jag normalt sett har annars. Jag tror verkligen på GI, det är långsiktigt hälsosamt, lätt att anpassa till vardagslivet, utesluter inga näringsämnen och går alldeles utmärkt att följa även med vegetarisk kost. Dock måste man ge det tid, inte bara 4 dagar.

Från torsdag kväll fram till nu har jag haft matvanor under all kritik; tårtor, kakor, choklad, massor av mat och en hel del alkohol. Men så fyller man 21 endast en gång i livet och jag återgår till normalt tillstånd imorgon, överlag nyttigt men utan förbud, med laktosfri filmjölk med nötter som start på dagen. Det tillsammans med storstädning av lägenheten (kan göras till bra träning faktiskt) kommer förmodligen chocka min stackars kropp som levt på socker och mer socker i flera dagar, men en chockstart är precis vad som behövs!


Kommentarer
Postat av: Leila

Bra blogg! Jag tycker man ska uppmärksamma det vegetariska mer! Jag själv är inte riktigt helt vegetarian; men jag äter inte något rött kött! Jag äter bara fågel och fisk. Det är jobbigt att vara vegetarian för att det är så många som äter mycket kött, det märker jag så fort man blir bortbjuden så blir allting plötsligt mycket krångligare.



more vegg to the people! ;D

2009-09-23 @ 09:30:54
URL: http://leilam.blogg.se/
Postat av: Anonym

på glänt, inte gått "i lås" hehe lugnt ju inget kan hända

2009-09-23 @ 09:46:35
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Mia

Jag skulle också köra GI denna vecka, men det gick inte så bra :) Har semester i två dagar nu efter idag, så jag kör hårt nästa vecka istället och så gott jag kan denna vecka!

2009-09-23 @ 09:57:04
URL: http://nightutopia.blogg.se/
Postat av: Anonym

SORRY, grattis i efterskott!:)

2009-09-23 @ 10:23:07
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Sanna

Hejsan!

Vem bar klänningen bäst? Hayden eller Audrina? http://jarske.blogg.se/2009/september/vem-bar-den-bast-hayden-eller-audrina.html

2009-09-23 @ 11:27:00
URL: http://jarske.blogg.se/
Postat av: JOHANNA

schysst blogg.

2009-09-23 @ 11:35:31
URL: http://yohannanorrman.blogg.se/
Postat av: Moa

SV: Kunde inte ha sagt det bättre själv, ofta är det ju de som inleder samtalet med en fråga i stil med "varför är/hur kan du vara vegetarian?" och så är det helt plötsligt de som känner sig kränkta! Helt knasigt!



2009-09-23 @ 14:06:21
URL: http://moalindholm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback